ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στον Ολυμπιακό τα καλύτερά μου χρόνια!»

roberto-jimenez

Τον ενθουσιασμό του για όλα όσα έζησε τα τρία τελευταία χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας εξέφρασε ο Ρομπέρτο.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Μπορεί ο Ρομπέρτο εδώ και μερικές εβδομάδες να αποτελεί παίκτη της Εσπανιόλ, ωστόσο ο Ισπανός πορτιέρο θα έχει για πάντα στο πίσω μέροςτου μυαλού του όλες τις μαγικέ στιγμέ,ς που έζησε στοπν Ολυμπιακό στο πέρασμα των τριών τελευταίων χρόνων.

Ο 30χρονος πορτιέρο δεν έχει ξεχάσει ότι ο Θρύλος του έδωσε τη δυνατότητα να απογειώσει στα ύψη την δημοτικότητά του και η σταδιοδρομία του να έχει ανοδική πορεία, μέσω των εμφανίσεών του στο Champions League, αλλά και των κατακτήσων συνεχόμενων πρωταθλημάτων.

Σε δηλώσεις του ο Ρομπέρτο παραδέχθηεκ ότι στον Θρύλο έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, ενώ εστίασε στην προσπάθεια της διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ναν παράξει τα φαινόμενα βίας που στιγματίζουν τον αθλητισμό στη χώρα μας

«Όταν πας στην Ελλάδα, ζεις κάποια πράγματα τα οποία δεν περιμένεις πως θα τα ζήσεις. Στο τέλος τα συνηθίζεις. Στην αρχή εντυπωσιάζεσαι. Όπως για παράδειγμα την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον των σταδίων. Είναι θετικά όλα αυτά, αλλά άλλοι θα πρέπει να εξαλείψουν τη βία. Και το ξέρουν. Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός δουλεύουν για να τα πατάξουν αυτά τα φαινόμενα, καθώς δεν θα πρέπει να υπάρχουν», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ρομπέρτο.

Όσον αφορά τον νέο σταθμό της καριέρας του, ο 30χρονος πορτιέρο δεν θα μπορούσε να μην τεκφράσει τα έντονα συναισθήματα που τρέφει για τον Θρύλο:

«Προσπάθησα πολύ στον Ολυμπιακό και τώρα έχω όλα αυτά που χρειάζομαι. Ένα καλό πρότζεκτ και την επιθυμία των ιθυνόντων την Εσπανιόλ να επιστρέψει. Ήταν το κατάλληλο σκηνικό για να επιστρέψω. Είμαι “μέσα” στο παιχνίδι της ομάδας, έχω ρόλο και ευθύνες. Με έκαναν να αισθανθώ πολύ σημαντικός. Μου αρέσει. Στην Ελλάδα έζησα τα καλύτερα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας. Ήταν τα τρία πιο σημαντικά χρόνια της καριέρας μου και πιστεύω πως ήρθα στην Εσπανιόλ, στα καλύτερά μου».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button