ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Θρύλο η Εβίνα Μάλτση!

maltsi1

Την απόκτηση της διεθνούς γκαρντ ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για λογαριασμό της νταμπλούχου ομάδας μπάσκετ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα την Παρασκευή!
Για την σούπερ μεταγραφή της Εβίνα Μάλτση ο λόγος. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Παρασκευής (20/50 την απόκτηση της διεθνούς πόιντ γκαρντ για λογαριασμό της ντμαπούχου ομάδαςς μπάσκετ γυναικών ενισχύοντα σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους
Αναλυτικά:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Εβίνα Μάλτση. Η διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.
Η Εβίνα Μάλτση είναι γεννημένη στις 30 Δεκεμβρίου 1978, έχει ύψος 1,78 μ., βάρος 75 κ. και αγωνίζεται στη θέση γκαρντ.

Η Εβίνα Μάλτση, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών, τη σεζόν 2007 αγωνίστηκε στο WNBA με τις Connecticut Sun ενώ έχει τεράστια εμπειρία από το Ευρωπαϊκό μπάσκετ με συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Γαλλίας της Ισπανίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Τουρκίας.
Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Τουρκικό πρωτάθλημα με την Μπότας.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr), η Εβίνα Μάλτση τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που κάνει μεγάλα βήματα για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και την προώθηση του και στην Ευρώπη.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ την περσινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός κάνει μια προσπάθεια υψηλών προδιαγραφών έχει θέσει υψηλά στάνταρ και για αυτό ήρθα και εγώ γιατί καλύπτει τις δικές μου προσδοκίες. Σίγουρα πρέπει να υπερασπιστούμε το νταμπλ αυτό άλλωστε επιβάλει η φανέλα του Ολυμπιακού και στην Ευρώπη μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα.
Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει στους αγώνες της Ελλάδας αλλά κυρίως στους αγώνες της Ευρώπης. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ό,τι καλύτερο για να δείξουμε στον Ευρωπαϊκό κόσμο κάτι αντιπροσωπευτικό από αυτό που γίνεται στη χώρα μας όταν έχουμε την υποστήριξη τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button