ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 02.30 έρχεται ο Βαλμπουενά!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει και τυπικά τη μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά, που έρχεται στην Αθήνα στις 02:30 τα ξημερώματα, και αύριο το πρωί αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει βγάλει τα εισιτήρια του 34χρονου μέσου εδώ και αρκετές ημέρες, ικανοποιώντας την επιθυμία του να ταξιδέψει για την Αθήνα αργά σήμερα το βράδυ, ώστε να δώσει το παρών στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της Φενέρ, με αντίπαλο την Αντάλιασπορ.

Ο Βαλμπουενά κατόπιν θα μπει σε πτήση της Turkish Airlines και στις 02:30 τα ξημερώματα αναμένεται να «πατήσει» αθηναϊκό έδαφος. Ξεκινώντας την ελληνική περιπέτειά του. Μάλιστα, παρά το προχωρημένο της ώρας, δεν αποκλείεται να έχει και κόσμο στην υποδοχή του. Άλλωστε, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ονόματα που έχουν έρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ο Βαλμπουενά αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αύριο το πρωί και στη συνεχεία θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”, καθώς είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες ότι η μεταξύ τους συμφωνία έχει «κλειδώσει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button