ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην χώρα μας οι σύνεδροι του Χάρβαρντ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τον ερχομό των συνέδρων που αφορούν την τέλεση του Παγκοσμίου Συνεδρίου που θα διοργανώσει.

 

 

Βροντερό παρών σε μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού συνεχίζει να δίνει ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα θα είναι οι διοργανωτές  μαζί με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Κολλέγιο Σίμονς, για την τέλεση του Παγκόσμιου Ποδοσφαιρικού Συνέδριου «Ενδυναμώνοντας, Περνώντας και Υπερβαίνοντας τα Σύνορα: Το Ποδόσφαιρο στον Κόσμο της Παγκοσμιοποίησης». Ηδη από την Κυριακή καταφτάνουν στη χώρα μας οι καθηγητές, οι οποίοι είναι 30 στον αριθμό και θα μιλήσουν πάνω σε αυτό το πολύ σημαντικό αθλητικό ζήτημα.

Αναλυτικά η  ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Οι αφίξεις άρχισαν. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί και διοργανώνει, μαζί με τον Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και το Κολλέγιο Σίμονς, το Παγκόσμιο Ποδοσφαιρικό Συνέδριο “Reinforcing, Crossing, and Transcending Borders: Soccer in a Globalized World” ή αλλιώς «Ενδυναμώνοντας, Περνώντας και Υπερβαίνοντας τα Σύνορα: Το Ποδόσφαιρο στον Κόσμο της Παγκοσμιοποίησης» και οι άνθρωποι που θα καταθέσουν τις απόψεις τους, για το σπουδαίο αυτό αθλητικό ζήτημα, άρχισαν από την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, να καταφθάνουν στην Ελλάδα! Οι σύνεδροι θα συνεχίσουν και αύριο Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, να φθάνουν στη χώρα μας.

Από το πρωί της Δευτέρας, ο οικοδεσπότης Ολυμπιακός έχει προετοιμάσει ένα γεμάτο πρόγραμμα. Οι καθηγητές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μερικά από τα σπουδαιότερα μνημεία της Αθήνας και του Πειραιά και να δουν από κοντά την πλούσια κουλτούρα του ελληνικού πολιτισμού! Αργότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, θα επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης και να ζήσουν τη μαγεία της Αρχαίας Ελλάδας, όπως εκείνοι αποτυπώνεται στα ευρήματα τα οποία φιλοξενούνται εκεί!

Το τέλος της περιήγησης στο Μουσείο της Ακρόπολης, θα σημάνει και την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου. Θα ακολουθήσουν ομιλίες, καλωσορίσματα, με πρώτο ομιλητή τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στη συνέχεια θα διαβαστεί αναλυτικά η «Αρχή της Αθήνας, για το Δικαίωμα της Συμμετοχής στον Αθλητισμό»! Κάπως έτσι, το Συνέδριο “Reinforcing, Crossing, and Transcending Borders: Soccer in a Globalized World” ή αλλιώς «Ενδυναμώνοντας, Περνώντας και Υπερβαίνοντας τα Σύνορα: Το Ποδόσφαιρο στον Κόσμο της Παγκοσμιοποίησης», το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες δύο ημέρες, στο γήπεδο Καραϊσκάκη (5 και 6 Σεπτεμβρίου) θα αρχίσει και επίσημα!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button