ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Τουρκία για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός

 

Τουρκικό έδαφος πάτησε η αποστολή της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Χατάι

Στην Τουρκία βρίσκεται ήδη η αποστολή της νταμπλούχου ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Hatay BB για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (29/11, 17:00).

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος έφτασε στην Αντιόχεια μέσω Κωνσταντινούπολης για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, με στόχο την πρώτη του νίκη στον όμιλό του.
Οι πτήσεις ήταν ομαλές και χωρίς κάποιο απρόοπτο, με την αποστολή στη συνέχεια να καταλύει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Οι «ερυθρόλευκες» το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στην έδρα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Παντελάκης έχει εκτός ομάδας μονάχα την Ρίτα Ρασίντ, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας της. Κανονικά την αποστολή ακολούθησε η Μαρία Αυτζή, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για το παιχνίδι με της Hatay BB έχοντας στην αποστολή του τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button