ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Πόλη το τρόπαιο της Ευρωλίγκα! (Video)

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ήδη το τρόπαιο της Ευρωλίγκα, με τον Πρόεδρο κι Εκτελεστικό Διευθυντή Τζόρντι Μπερτομέου να εκφράζει την χαρά του για το γεγονός ότι το Final-4  επέστρεψε στην Πόλη.

 

Μετράμε αντίστροφα πλέον για έναρξη της γιορτής του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που δεν είναι άλλη από τη διεξαγωγή του Final-4 με την παρουσία της οικοδέσποινας Φενέρμπαχτσε, της Ρεάλ Μαδρίτης , της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φυσικά του Ολυμπιακού

Μάλιστα,  έφτασε στην Κωνσταντινούπολη το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο περιμένει τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης. Ένα τρόπαιο, το οποίο θέουν όσο τίποτε άλλο να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Πόλη οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τέταρτη συνολικά στη ιστορία του Θρύλου!

Το εντυπωσιακό και ιδιαίτερα επιβλητικό Κύπελλο το μετέφερε ο Πρόεδρος κι Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιαμσό του για το γεγονός ότι η τελική φάση του Final-4  επιστρέφει στα πανέμορφα στενά του Βοσπόρου

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το Final Four επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη έπειτα από την επιτυχία του 2012. Το μπάσκετ έχει αναπτυχθεί πολύ στην χώρα τα τελευταία χρόνια και αυτή την εβδομάδα οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους καλύτερους παίκτες να παλεύουν για τον τίτλο του Πρωταθλητή της EuroLeague».

Απολαύστε το σχετικό video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button