ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στην Πάτρα ο τελικός του χάντμπολ

Στην Πάτρα και στο κλειστό γυμναστήριο  στο «Κουκούλι» στις 16 Μαρτίου θα διασταυρώσουν τα  ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:
« Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο 37ος  τελικός του κυπέλλου ανδρών Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι» με την υποστήριξη του ΠΕΑΚ Πάτρας, της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας και της ΑΕΠ Ακαδημίας τωΣπορ.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση με την οποία και θα υπάρξει συνεννόηση για την ώρα έναρξης.

Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκο Κανελλάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο για την στήριξη τους.

Είναι η τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού που η πόλη της Πάτρας θα φιλοξενήσει τον τελικό μετά το 2004 και το 2012.

30ος (Πάτρα, 17/3/2012) ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 25-24

22ος (Πάτρα, 29/2/2004) ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΣΕ Δούκα 29-27

Ο τελικός θα είναι ειδικής διαχείρισης, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα είναι πλήρως ελεγχόμενη με αριθμό προσκλήσεων που θα αποφασιστεί μετά από την σύσκεψη ασφαλείας μεταξύ ομοσπονδίας, αστυνομίας και σωματείων.

Βασική προτεραιότητα της ΟΧΕ είναι η προστασία του αθλήματος και η ασφάλεια διαγωνιζομένων, στελεχών και φιλάθλων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button