Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Κεφαλλονιά οι παλαίμαχοι

veteranoi-basket-700x375

Την πλούσια κοινωνική τους δράση συνεχίζει η ομάδα μπάσκετ των βετεράνων του Ολυμπιακού τη 1η Οκτωβρίου, με σκοπό την ενίσχυση της Ιεράς Μητρόπουλης του νησιού.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το έντονα ευαιθητοποιημένο τους πρόσωπο αποδεικνύουν περίτρανα οι παλαίμαχοι άσο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού

Κορυφαίες μορφές του ένδοξου παρελθόντος συμμετέχουν σε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα αποδεικνύοντας πως ο Ολυμπιακός είναι κάτι περισσότερο από ένας αθλητικός σύλλογος.

Η νέα αγωνισιτκή υποχρέωση, φένει τους βετεράνους άσους του Θρύλου να ταξιδεύυν στη Κεφαλλονιά την 1η Οκτωβρίου, ώστε να ενισχυθεί η Ιερά Μητρόπολη του νησιού του Ιονίου

«Με πολλή χαρά οι Βετεράνοι Μπάσκετ του Ολυμπιακού Πειραιώς πάντα πρόθυμοι με χαρά και ανιδιοτέλεια συμμετέχουμε στον φιλανθρωπικό αγώνα Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:30 στο Ε.Α.Κ « Αντώνης Τρίτσης» στην Κεφαλλονιά. Ο αγώνας θα γίνει μεταξύ των ομάδων Βετεράνοι Ολυμπιακού Πειραιώς – Παλαίμαχοι Κεφαλληνιακού η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου θα μαζεύονται τρόφιμα μακράς διάρκειας, για να διατεθούν στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας.kefallonia

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού Πειραιώς επιβεβαιώνουν την κοινωνική τους ευαισθησία και συμμετέχουν παντοιοτρόπως ενισχύοντας προσπάθειες σαν αυτή τις τοπικής κοινωνίας τις Κεφαλλονιάς που αγκάλιασε τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα από την πρώτη στιγμή» αναφέρουν  οι ερυθρόλευκοι παλαίμαχοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button