ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην ευθεία για το πρώτο βήμα τίτλου

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει του καθοριστικού πρώτου τελικού της προσεχούς Παρασκευής (3/5) με τον ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» ξεκούρασης και να χαλαρώσουν λίγο από τη ρουτίαν των προπονήσεων είχαν την Κυριακή του Πάσχα (28/4) οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ζαπό την Δευτέρα, ωστόσο, οι παίκτες του Φερνάντο Μπενίτεθ σηκώνουν μανίκια , με σκοπό την όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία τους ενόψει του καθοριστικού πρώτου τελικού των πλεί – οφ της Volley League την προσεχή Παρασκευή (3/50 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού διψούν για .. ρεβάνς από την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας στο πρόσφατο Final-4 στην Ιεράπετρα και παράλληλα θέλουν όσο τίποτε άλλο να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το πλεονέκτημα έδρας και να φτάσουν στην κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού πρωταθλήματος.

Γνωρίζουν άπαντες πολύ καλά ότι οι τελικοί είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, όπου απαγορεύεται το λάθος, ωστόσο όλοι τους δείχνουν αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για την επίτευξη του μεγάλου εφετινού στόχου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button