ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στην Ελλάδα ο Μεριά για τον Ολυμπιακό!»

Για συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Σπορτίφ Σφαξάν για τη μεταγραφή του 25χρονου διεθνούς Τυνήσιου στόπερ κάνουν λόγο οι συμπατριώτες του. 

 

 

«Τρέχει» με … ακατάπαυστους ρυθμούς ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού

Οι Πειραιώτες φροντίζουν να … επιταχύνουν ρυθμούς και θα θέσουν στην τελική ευθεία τις επαφές τους με πολλούς και διαφορετικούς στόχους

Ένα από αυτούς είναι ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θα είναι το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τους Τυνήσιους, ο 25χρονος αμυντικός θα έρθει στη χώρα μας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/7) και το πρωί της Παρασκευής (13/7) θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή.

Με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του διεθνούς Τυνήσιου στόπερ, ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Σπορτίφ Σφαξιάν στο ποσό του 1.800.000 ευρώ, ενώ ο Μεριά έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

Ο Γιασίν Μεριά γεννήθηκε στο Αριανάχ και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μεταουί, ενώ το 2015 μετακινήθηκε Σφαξιάν. Την περυσινή σεζόν πέτυχε ένα γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Τυνησίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button