ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στην ελίτ της Ευρώπης ο Ολυμπιακός!»

3f13ac2

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τους πρωταθλητές Ελλάδας αναφέρθηκε ο Αλεξάνταρ Κατάι, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη επιθυμία του για επιστροφή.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Από τους παίκτες που έθλεξαν με την όλη του αγωνιστική παρουσία στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του «Μαρακανά» ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Ολυμπιακό, ήταν ο Αλεξάνταρ Κατάι.

Ο Σέρβος επιτελικός μέσος των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου ήταν μία διαρκής απειλή για την άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδας σημειώνοντας μάλιστα ένα εξαιρετικό γκολ στο 53ο λεπτό, με το οποίο έδως επροσωρινά προβάδισμα στους πρωταθλητές Σερβίας με 2-1, πριν ισοφαρίσει ο Παϊτίμ Κασάμι τρία λεπτά αργότερα για το τελικό 2-2

Ο 25χρονος χαφ μιλώντας στους συμπατριώτες του , αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για την ποιότητα και την δυναμική του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντάς τον ομάδα που βρίσκεται στην ευρωπαίκή ελίτ, ενώ δεν έκρυψε την έντονη επιθυμία του να επιστρέψει στους Πειραιώτες.

«Είμαι χαρούμενος για τα καλά σχόλια. Δεν έπαιξα τόσο στον Ολυμπιακό όμως ήταν ένα… σχολείο για μένα. Εκεί είδα το πως είναι το πολύ υψηλό επίπεδο. Θα ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό αλλά εξαρτάται από τον σύλλογο. Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι πρώτα να ξεκουραστώ λίγο και μετά να δω το τι θα κάνω», ανέφερε.

Οσο για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο φιλικό με τον Θρύλο, δήλωσε:
«Είχα παραπάνω κίνητρο απ’ ότι κανονικά. Επειδή παίζαμε με τον Ολυμπιακό που έχω περάσει από εκεί αλλά δεν μπόρεσα να αγωνιστώ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς έτσι και αλλιώς. Άλλωστε όταν φοράς την φανέλα του Ερ. Αστέρα δεν λείπει ποτέ το κίνητρο».

Για την καλή εικόνα της ομάδας του, απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Κατάι τόνισε: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήρθαμε ισοπαλία με μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Για την αναπόφευκτη σύγκριση των δύο συλλόγων, επεσήμανε:
«Δεν μπορεί να γίνει σαφής και ασφαλής σύγκριση. Ο Ολυμπιακός παίζει στην ελίτ της Ευρώπης χρόνια τώρα. Η ομάδα μας θα ήταν σε πιο υψηλό επίπεδο εάν παίζαμε διαρκώς Ευρώπη».

Για το γκολ που πέτυχε, αρκέστηκε να πει: «Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάς στο γήπεδο. Εγώ προτιμώ αυτούς που μιλούν στο γήπεδο και όχι μετά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button