ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Βαρβάκειο τους… κρέμασαν ή ακόμα;

Πόσο… απλά θα ήταν τα πράγματα αν η Ισπανία ήταν Ελλάδα για τους Μαδριλενους!

Όλος ο κόσμος είδε χθες τί έγινε στο Μπερναμπέου. Τα 4 του Αγιαξ, ο αποκλεισμος της Ρεαλ απο όλες τις διοργανωσεις, (La Liga, Κυπελλο Ισπανίας και Τσάμπιονς Λιγκ) και τα… λαικα δικαστηρια του φεισμπουκίου!

Οι τύποι τραβαγαν χθες έναν μηδενισμό μεγέθους πυραύλου, έκαναν λίμπα τα σοσιαλ μίντια ποσταροντας να φύγουν όλοι – ΟΞΩ ΡΕΕΕ – και τέλος φουνταριζαν από κάνα παράθυρο!

Και φυσικά όποιος είχε επιβιώσει της βαριάς ολλανδικής τεσσάρας θα έπρεπε να βουτήξει όλη την ομάδα της Ρεάλ, να την πλακώσει στις γρηγορες και να την κρεμάσει δίπλα στα κρέατα στη Βαρβάκειο.

Δεν τα είδατε; Όχι;

Μάλλον γιατί κατι τετοιο δεν εχει συμβεί  ποτε και ούτε πρόκειται να συμβεί στην Ισπανία. Κανείς δεν βούτηξε τα πληκτρολόγια ούτε τα… κουμπούρια στην φάση του τρίτου γκολ του Αγιαξ όπου παρά τη χρήση var και πάρα το ότι η όλη φάση ξεκινά από πλάγιο αουτ δεν έγινε κάτι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός στόχων αλλά

Τώρα θα μου πείτε “τίτλοι γιοκ”; -Έλα μωρέ τόσους έχει πάρει, και τι εγινε;

Ναι. Για μια ομάδα που βρίσκεται πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας, κι είναι η Ρεάλ, είτε τη “πάει” κάνεις ή όχι, θα το έλεγε. Κάτι τέτοιο όμως άντε να το πεις σε έναν Ολυμπιακό και δη σε μερικούς που έχουν μεγαλώσει μέσα στα Κύπελλα και στα πρωταθλήματα και τη χλιδή του πρωταθλητισμού. Είναι οι ίδιοι που δεν έχουν υπομονή και που σίγουρα θα βρουν βαρύ τον καναπέ για να πάνε στο γήπεδο αν ο Ολυμπιακός δεν είναι 20 βαθμούς μπροστά.

Η αξία του να φτιάξεις μια ομάδα για να κατακτήσει τίτλους αποτελεί από μόνο του εχέγγυο για τον πρωταθλητισμό. Κάποια στιγμή αναγκαστικά θα χρειαστεί να περάσει η κάθε ομάδα από αυτό το στάδιο. Τρομερά σημαντικό στάδιο για την πορεία της και απίστευτα αναγκαίο. Το να φτιαχτεί μια ομάδα με σωστές βάσεις είναι το παν για τις μελλοντικές κούπες. Και όπως αποδεικνύεται συμβαίνει σε όλες τις ποδοσφαιρικές οικογένειες του πλανήτη.

Αν εδώ μερικοί έπεσαν να φάνε τον Ολυμπιακό, τότε στην Ισπανία θα έπρεπε να τους είχαν… εκτελέσει που έχασαν τα πάντα σε πέντε μέρες!!!!! Κι όμως δεν έγινε! Γιατί η υπομονή είναι αρετή όντως!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button