ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σταματήστε τις δικαιολογίες και μάθετε ιστορία!

13076920_840735606030273_7627990018231520455_n

11 Μαϊου…Μία ημερομηνία στην οποία οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να νιώθουν ντροπή και να μην βρίσκουν δικαιολογίες για πράγματα που βεβηλώνουν την ιστορία τους. 

Βασικά, η ντροπή είναι διπλή. Το 2002 έχεις χάσει 3-0  και αντί να βάλεις το κεφάλι κάτω και να μην μιλάς κάνοντας αυτοκριτική μοιράζεις όλα αυτά τα χρόνια απλόχερα σανό στον κόσμο σου για να δικαιολογήσεις μία ήττα..Θέλεις τρία αποτελέσματα και παίρνεις το τέταρτο…Τι άλλο πια..Νωρίτερα, ένα χρόνο μετά την “Ζούγκλα” όπως την αποκαλούν, της Ριζούπολης, είχε υπάρξει ο Ευθυμιάδης..

Ας ρωτήσουν τον τότε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, τον Αγγελο τον Γεωργίου τι είχε πάθει..Και όχι μόνο τον εν λόγω παίκτη αλλά και τους υπόλοιπους και βέβαια τον Ευθυμιάδη που έφαγε το ξύλο της Αρκούδας. Αν λοιπόν θα έπρεπε να ντρέπονται για κάτι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να ήταν για αυτά που έκαναν ένα χρόνο πρίν..

Και μην ξεχνάμε και το μπάσκετ. Τότε που διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία, οι “Πράσινοι” δεν κατέβηκαν στον τελικό και αντ’αυτού είχαμε σόου με όμορφα κορίτσια. Τι να πει ρε κατακαημένοι τα τελευταία χρόνια ο Θρύλος που σφαγιάστηκε  απο τη διαιτησία;Είδατε ποτέ να μην κατέβει; Οχι…Αρα  εμείς είμαστε εδώ για να σας μαθαίνουμε ιστορία Και για όσους ξεχνάτε θα σας τα θυμίζουμε…

Ο Redaristas

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button