ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Στέλνουν” Κότνικ, πλάνα και για εξτρέμ

Στη γύρα για τερματοφυλακα βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τις τελευταίες εξελίξεις που τρέχουν στο θέμα Γιαννιώτη, με τον Κότνικ να έρχεται στο προσκήνιο και τους Άγγλους να επιμένουν για έναν παλιό… γνώριμο απ το ελληνικό πρωτάθλημα.

Περί Λουκ Στιλ της Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη ο λόγος, που διέψευσε πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά στο Νησί θεωρούν πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει και το δεδομένο είναι ότι ο 34χρονος πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει από τη Φόρεστ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, η περίπτωση του 28χρονου Σλοβένου πορτιέρο Μάτιτς Κότνικ του Πανιωνίου επανέρχεται για τα καλά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Κατά τα λοιπά, ακόμη έναν παίκτη που δεν βρίσκεται στο «κάδρο» πρόκειται να… ξεφορτωθεί η ομάδα του Πειραιά.

Μετά τον Φελίπε Πάρντο, που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Τολούκα, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν και ο Σεμπά, ο οποίος έχει επιστρέψει στου Ρέντη μετά την παρουσία του στην Κίνα.

Ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρει στο περιβάλλον ότι πλέον δεν είναι μακριά από τη μεταγραφή του στο εξωτερικό και εκτιμάται ότι από μέρα σε μέρα θα έρθει επισήμως μια ικανοποιητική πρόταση για τον πρώην παίκτη της Εστορίλ.

Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει για δύο λόγους ο δρόμος για απόκτηση ενός εξτρέμ από τους ερυθρόλευκους. Αφενός μειώνονται αριθμητικά οι επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση, αν και κακά τα ψέματα δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ο 26χρονος ποδοσφαιριστής. Αφετέρου, διότι με τις δύο συγκεκριμένες αποχωρήσεις απελευθερώνονται και δύο θέσεις μη κοινοτικών ξένων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εστιάσει σε κάποιους παίκτες, για τους οποίους έχει καλή άποψη, αλλά δεν πρόκειται για κάτι προχωρημένο. Όπως και να έχει, ένας παίκτης στα “φτερά” χρειάζεται στον Ολυμπιακό και για αυτό δεν αποκλείεται καθόλου να τον δούμε!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button