ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπυριδοπούλου:«Ακόμα δεν το πιστεύουμε»

Η Άννα Σπυριδοπούλου ήταν μια από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Βίσλα και σε δηλώσεις της κατά την άφιξη της ομάδας μίλησε για την τεράστια νίκη επί της Βίσλα, την δική της συνεισφορά στο παιχνίδι, αλλά και την συνέχεια, στην φάση των ομίλων.

Για το παιχνίδι:

«Η αλήθεια είναι πως πήγαμε στην Πολωνία για την νίκη. Το καλό είναι πως το παιχνίδι ξεκινούσε από το 0-0. Είπαμε όλες μαζί πως είναι η ευκαιρία μας. Είναι η πρώτη φορά που πάμε σε ομίλους της Euroleague, το θέλαμε πάρα πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά, όμως ξέραμε πως η Βίσλα θα αντιδράσει. Δείξαμε κάποια αδράνεια, κάτι που φάνηκε, όμως, όπως είπα, το θέλαμε τόσο πολύ, που δεν υπήρξε περίπτωση να το αφήσουμε»

Για τα πανηγύρια στο φινάλε του ματς:

«Στο φινάλε του αγώνα, πανηγυρίζαμε λες και κερδίσαμε τον τελικό.  Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτριες μου, καταφέραμε να παίξουμε για πρώτη φορά στην Euroleague, ειδικά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος, είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Νιώθουμε μόνο χαρά».

Για την συνέχεια στην Euroleague:

 «Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, με πολύ δυνατές ομάδες. Και μόνο που είμαστε στην Euroleague, είναι μεγάλη επιτυχία. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, ελπίζω να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, αρχής γενομένης στο πρώτο παιχνίδι στις 24, που είναι και στην έδρα μας».

Για την απόδοση της απέναντι στην Βίσλα:

«Η ομάδα δεν έχει κάποια συγκεκριμένη σταρ. Στο πρώτο παιχνίδι η Εβίνα έπαιξε φανταστικά και βοήθησε πάρα πολύ, σε αυτό έτυχε να είναι η σειρά μου. Οι συμπαίκτριες μου με στηρίζουν πάρα πολύ, είδαν ότι ήμουν στην μέρα μου, με βοήθησαν να σκοράρω και αυτό μετράει».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/1906786162701754/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button