ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σκύλος» … πολυτελείας ο Ρομαό!

Ο Τογκολέζος όπως φάνηκε και στο αποχαιρετιστήριο επί βελγικού εδάφους φιλικό με την Λόκερεν απέδειξε πώς μπορεί να σταθεί επάξια και σε ρόλο κεντρικού αμυντικού προσφέροντας πολλές λύσεις.

 

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε απέναντι στην Λόκερεν το σερί των εξαιρετικών του εμφανίσεων αναδεικνύοντας πτυχές της μεθοδικής δουλειάς που έχει προηγηθεί όλο αυτό το κοπιαστικό διάστημα της προετοιμασίας από τον Μπέσνικ Χάσι και τους στενούς του συνεργάτες,

Σε μία καίρια χρονική περίοδο, όπου πλέον μετράμε αντίστροφα από την διεξαγωγή των δύο πρώτων κομβικής σημασίας προκριματικών για το Champions League

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναδεικνύουν αρκετά στοιχεία από την ποιότητά τους, μα το σημαντικότερο φαίνεται να διαθέτουν πληθώρα αξιόλογων επιλογών.

Τόσο από πλευράς παικτών που κοσμούσαν το ρόστερ των προηγούμενων ετών, όσο και από τους νεοφερμένους, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δείχνουν ότι μπορούν να «κουμπώσουν» γρήγορα στην φιλοσοφία, που έχει εμφυσήσει στην ομάδα ο Μπέσνικ Χάσι,
Όπως επίσης και να συνεισφέρουν τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει

Στη κατηγορία των παικτών, που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις σε αυτά τα δύο πρώτα βασικά στάδια προετοιμασίας, συγκαταλέγεται χωρίς υπερβολή ο Αλεξί Ρομαό.

Ο πολύπειρος Τογκολέζος, ο οποίος ελλείψει άλλων εναλλακτικών λύσεων στα μετόπισθεν, απέναντι στην Λόκερεν  δοκιμάστηκε σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, έχοντας ως παρτενέρ τον Αμπού Σισέ και τα πήγε περίφημα, αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει άριστα τη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ρομαό σε αυτό τον ρόλο και στα προσεχή παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League (σ.σ. πιθανότατα με την Παρτιζάν), δεδομένου ότι η εξαιρετική εμφάνιση του πρώην παίκτη της Μαρσέιγ, φαίνεται να έβαλε σε … σκέψεις τον Μπέσνικ Χάσι.

Σε σημείο τέτοιο, όπου ο 45χρονος προπονητής των «ερυθρόλευκων» προσανατολίζεται να του δώσει τη δυνατότητα να ηγηθεί στο κέντρο της οπισθοφθυλακής, ποντάροντας στην εμπειρία, αλλά και τις υψηλές παραστάσεις που έχει να επιδείξει στην καριέρα του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button