ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧωρίς κατηγορία

Σκόραρε και «σέρβιρε» ο Καρντόσο!

Το δεύτερό του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού πανηγύρισε ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίςο μοίρασε έτοιμο γκολ στον Σεμπά στη φάση του 1-1.

 

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει το παρθενικό του γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το δεύτερο συνολικά με την φανέλα του Ολυμπιακού, είχε ο Όσκαρ Καρντόσο στην αναμέτρηης με τον Παναιτωλικό.

Ο Παραγουανός φορ ρτων «ερυθρόλευκων» με κοντινή προβολή στο 83’ αξιοποίησε τη ασίστ του Ντιόγκο Φιγκέιρας γράφοντας σ’εκείνο το χρονικό σημείο το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ στην συνολικά πολύ καλή του παρουσία προσμετράται η καταπληκτική ασίστ που μοίρασε στον Σεμπά στην φάση του 61ου λεπτού από την οποία προήλθε η ισοφάριση των πρωταθλητω΄ν Ελλάδας.

Με άλλα λόγια … θύμισε τα «πεπραγμένα» του Σεμπά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ. ασίστ στο δικό του γκολ, αλλά και το καταπληκτικό του πλασέ στο 92΄΄ταν και διαμορρώθηεκτο τλεικό 0-2)…

Γενικότερα ο Καρντόσο μέρα μετην ημέρα, δείχνει να «κουμπώνει» όλο και περισσότερο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και να γίνεται όλο και πιο παραγωγικός

Παράλληλα, ο Καρντόσο σε τρεις ακόμη περιπτώσεις άγγιξε το γκολ. Αρχικά στι 15′ όταν δεν μπόρεσε να αξιοποιησει τη κάθετη πάσα του Φιγκέιρας, αστοχώντα ςαπό άριστη θέση, στο 45’ όπου «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακή, αλλά και στο 78’ όταν πλάσαρελίγο άουτ μετά την κάθετη που του μοίρασε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button