Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκοράρει παντού ο Καρίμ! (Videos)

Το πρώτο του γκολ στην Super League και το τέταρτο συνολικά με την φανέλα του Ολυμπιακού πανηγύρισε ο Ανσαριφάρντ κόντρα στον Ατρόμητο, αφού ο Ιρανός φορ έχει προλάβει να σκοράρει σε Κύπελλο και Europa League.

 

Σε φορ ολκής αποδεικνύεται για τον Ολυμπιακό ο Καρίμ Ανσαριφάρντ! Ο Ιρανός νεοφερμένος στράικερ, από τις πρώτες του κιόλας εβδομάδες στους πρωταθλητές Ελλάδας έχει φροντίσει να αναδείξει στον μέγιστο βαθμό ψήγματα της ποιότητάς του, αλλα΄και ένα δείγμα των εκτελεστικών του ικανοτήτων.

Μάλιστα, ο 27χρονος άσος κόντρα στον Ατρόμητο πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς της Super League, αξιοποιώντας στο 62’ ιδανικά την .. συστημένη ασίστ του Κώστα Φορτούνη κι αποπλοίησε τα πράγματα όσον αφορά την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στις νίκες.

Μάλιστα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με αυτό το γκολ, πρόσθεσε το όνομά του σε μία πολύ κολακευτική για τον ίδιο λίστα. Αυτή, που τον θέλει να έχει ήδη βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και στις τρεις διοργανώσεις, όπου μετέχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Η αρχή είχε γίνει στην πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Άρη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 9 του περασμένου Φλεβάρη, όταν στο 81’ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τους Πειραιώτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης»., διευκολύνοντας το έργο της νέας του ομάδας, ενόψει του επαναληπτικού του  «Γ. Καραϊσκάκης

Η επόμενη φορά μας βρίσκει στον επαναληπτικό με τη Οσμανλισπόρ στις 23 Φεβρουαρίου, όταν με τα δύο γκολ, που πέτυχ εο Ανσαριφάρντ (47’, 86’) οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μία σπουδαία νίκη με 0-3 επί της τουρκικής ομάδας στην Άγκυρα και πρόκριση στους «16» του Europa League.

Για να φθάσουμε στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όπου ο Ιρανός φορ τρία μόλις λεπτά μετά τη είσοδό του στην αναμέτρηση (σ.σ. πήρε την θέση του Τσόρι Ντομίνγκες), βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ανοίγοντας λογαριασμό στην Super League  με τον «δαφνοστεφανωμένο Έφηβο»

 

Θυμηθείτε στα παρακάτω videos  και τα τέσσερα μέχρι στιγμής τέρματα του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τη φανέλα του Ολυμπιακού

https://youtu.be/4F5bSh2jpLo

https://youtu.be/RNAPkTzM3tk

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button