ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκληρή απάντηση Καραπαπά σε Βαξεβάνη

Τη δική του απάντηση στον  Κωστα Βαξεβάνη έδωσε μέσω facebook ,ο Κώστας Καραπαπάς απαντώντας στα γραφόμενα του δημοσιογράφου για τη Θύρα 7 και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Ο Βαξεβάνης και η παρεούλα του, αφού απανθράκωσαν τον κόσμο και τον έπνιξαν και δεν ζήτησαν ούτε μια συγγνώμη, τώρα τα έβαλαν με τους οπαδούς γενικότερα και με τη Θύρα 7 συγκεκριμένα.

Ανακάλυψε ο Βαξεβάνης και η παρέα του, αυτοί των οποίων είναι φερέφωνο, ότι η Θύρα 7 κάνει… πολιτική. Γιατί; Επειδή γράφτηκε σε ένα πανό ότι σε αυτό τον τόπο εξαιτίας συγκεκριμένων καθαρμάτων πνιγόμαστε στη στεριά και καιγόμαστε στη Θάλασσα.
Γράφει μάλιστα ο Βαξεβάνης ότι απειλήθηκε αυτός και οι υπάλληλοι του απο την Θύρα 7 και την ανακοίνωση της. Γιατί; Επειδή του γράφουν ότι είναι ανεπιθύμητα τα μούτρα του στο γήπεδο μας; Φυσικά και είναι. Είναι απειλή ρε σιχαμένε τύπε να είσαι ανεπιθύμητος ή ετοιμάζετε πάλι υλικό για δικογραφίες ρε πρακτοράκο;
Και φυσικά αναφέρεται και στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ότι έχει την πλήρη ευθύνη για την ανακοίνωση της Θύρας 7. Μήπως έχει και για τη Θύρα 4, για την Θύρα 13 και την Original που επίσης καταφέρθηκαν κατά της κυβέρνησης των κολλητών σου για την άθλια στάση τους;
Το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα, η Θύρα 7, ήταν εκεί όταν έκαιγαν ακόμα οι φλόγες. Όπως ήταν και οι ΟΠΑΔΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που εσύ αποκαλείς κάφρους και μισθοφορικούς στρατούς.
Εσύ που ήσουν ρε Βαξεβάνη; Δε θα μας πεις ποιός φταίει για τις φωτιές και τη δολοφονία εκατοντάδων ανθρώπων και διέκοψες τις βουτιές (να την κρατάς τη μυτούλα σου) για να ασχοληθείς με τα πανό της Θύρας 7;
Εσείς επιτίθεστε στους οπαδούς. Όχι οι οπαδοί σε εσάς. Εσύ και η παρεούλα σου κάνετε πόλεμο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ συνεπώς και στη θύρα 7.
Άσε λοιπόν τον Μαρινάκη ήσυχο γιατί δεν θα χαλάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο της μέρας του για τη λασπουριά τη δική σου και των ομοίων σου. Να χαλάς το χρόνο σου για να αρπάζεις τις διαφημίσεις απο τις ΔΕΚΟ όσο τις ελέγχουν οι φίλοι σου, κάνε και καμμιά…. πειστική συνεννόηση α λα Κολομβία (ξέρεις εσύ) με κανένα επιχειρηματία και μην ασχολείσαι με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Υγ.: Μήπως πρέπει να σε ρωτήσω τι θα κάνω share στον προσωπικό μου λογαριασμό ρε ξεφτίλα; Όσο μένει ανοιχτός (γιατί μου λένε ότι με 300-400 report καθημερινά η προοδευτική σας κυβέρνηση θέλει να τον κλείσει) θα γράφω και θα μοιράζομαι ότι θέλω.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button