ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σκάει» βόμβα Χάμιλτον στον Θρύλο! (Videos)

justin-hamilton-valencia-basket-ec15-photo-valencia-miguel-angel-polo

Για την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού σέντερ της Βαλένθια με κροατικό διαβατήριο κινούνται οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την υπέρβαση με τον Τζάστιν Χάμιλτον ψάχνουν στον Ολυμπιακό!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν έναν πάουερ φόργουορντ, που θα πλαισιώσει τον Πάτρικ Γιανγκ στην γραμμή των ψηλών και θα έχει την ικανότητα να παίζει εξίσου καλά με πλάτη στο αντίπαλο καλάθι.

Ο 26χρονος ύψους 2.11 μ. Αμερικανός της Βαλένθια, ο οποίος είναι κάτοχος κροατικού διαβατηρίου συγκεντρώνει στον υπέρτατο βαθμό τα θέλω των πρωταθλητών Ελλάδας και αποτελεί μία ιδιαίτερα θελκτική περίπτωση

Ο Χάμιλτον προέρχεται απόμία εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα των «νυχτερίδων», αφού ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές της εξαιρετικής φετινής πορείας της ομάδας της Ανδαλουσίας, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των ισπανικών πλέι – οφ μένοντας εκτός από την περυσινή πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 13.8 πόντους και 5.3 ριμπάουντ. Στο Eurocup είχε 11.3 πόντους και 5.5 ριμπάουντ. Είναι σύγχρονος ψηλός, έχοντας εκτός των άλλων πολύ καλό σουτ.

Μάλιστα, στην χθεσινή αναμέτρηση που βρήκε τη «Βασίλισσα» να επικρατεί 80-82 ο Χάμιλτον πραγματοποίησε μία από τις κορυφαίες φετινές του εμφανίσεις , έχοντας 23 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί πόλο έλξης αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Χάμιλτον είναι 26 ετών, έχει ύψος 2,11, αναδείχθηκε το 2012 από το Αϊόβα Στέιτ και επιλέχθηκε τότε στο νο45 του ντραφτ.

Στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του καριέρας αγωνίστηκε σε Τσιμπόνα και Ρίγα. Ακολούθως έπαιξε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία σε Σάρλοτ και Μαϊάμι. Η περυσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για τον λευκό Αμερικάνο, παίζοντας σε Μαϊάμι και Μινεσότα. Αλλά η τρέχουσα είναι η κορυφαία, εκεί, όπου με την Βαλένθια το τρίποντο.

Aπολαύστε ορισμένα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα με τις καλύτερες στιγμές του Χάμιλτον στα παρακάτω videos

https://youtu.be/7mqWiqTfVCE

Σχετικά Άρθρα

Back to top button