Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα»

pap

Στην αξία της τεράστιας εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

 

Από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Ολυμπιακού στην εκτός ε΄δρας νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας ήταν ο Κώστας Π[απανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ, που πραγμαοτποίησε την κορυφαία του εμφάνιση σε αυτή την δεύτερη θητεία του στους πρωταθλητές Ελλάδας στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι αυτό που προέχει πάνω απ’ όλα είναι η νίκη της ομάδας

Επίσης, υχήθηκε περαστικά στον Ντάνιελ Χάκετ, ενώ επεσήμανε πως ευελπιστεί ο τραυματισμός του Πρίντεζη να μην είναι τόσο σοβαρός

Αναλυτικά  τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα. Έκανα ένα καλό παιχνίδι επιθετικά. Για μένα πάνω από όλα αυτό που μετράει είναι να νικάει η ομάδα. Για αυτό παλεύουμε και αν μπορείς να βοηθήσεις είτε επιθετικά είτε αμυντικά λίγο παραπάνω αυτό είναι ευτύχημα για την ομάδα. Χαίρομαι που έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια όλων, γιατί ήταν ομαδική δουλειά και η σημερινή νίκη. Ευχαριστώ και όλους τους συμπαίκτες μου για τη στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα».

Για την τρομερή ατυχία με τον Ντάνιελ Χάκετ:

«Θέλω να πως επίσης, πως αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος είναι στην Ιταλία για τις δικές του εξετάσεις. Του ευχόμαστε όλοι περαστικά και παίζουμε και για αυτόν και περιμένουμε να έρθει γρήγορα κοντά μας».

Για  τον τραυματισμό και του Γιώργου Πρίντεζη:

«Ευελπιστώ να μην είναι τόσο σοβαρός τραυματισμός. Δεν είναι ωραίο να πονάνε οι συμπαίκτες σου και ειδικά στο γόνατο που είναι πολύ δύσκολο σημείο. Όμως ευελπιστούμε να είναι γρήγορα κοντά μας στα παρκέ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button