ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας Παλαιολόγος

«Σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

1338121

Το στίγμα του για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

 

Με ξεκάθαρο στόχο τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί, θα φιλοξενήσει τον Άρη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας στοχεύουν στην όγδοη συνεχόμενη επιτυχία τους μετά την ήττα της πρεμιέρας από τομν ΑΟ Θήρας, ώστε να παραμείνουν ακλόνητες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα, τονίζοντας τα εξής;

«Με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Σάσκια, όλες οι παίκτριες είναι έτοιμες για να παίξουν αύριο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες τις υποχρεώσεις μας ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα που έρχεται με την C.S.M. Βουκουρεστίου! Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν».

 

Λαμπρούση: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση από την πλευράτης φρόντισε να δηλώσει

«Ο Άρης είναι μια δυνατή  ομάδα, ωστόσο εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το σερί μας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και να μην παρουσιάσουμε κενά διαστήματα στην απόδοσή μας. Στόχος μας είναι η νίκη με καλή εμφάνιση και να… ζεσταθούμε ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων που πλησιάζουν με αντίπαλο την ομάδα του Βουκουρεστίου».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button