ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σημαντικό να σκοράρουμε από στημένες φάσεις»

1545161

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την ικανότητά του στις στημένες φάσεις φτάνοντας στην νίκη επί του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος  των πρωταθλητών Ελλάδας Αλμπέρτο Μποτία.

Στην αξία της εκτός έδρας επιτυχίας επί του Πναιωνίου, που έφερε τον Ολυμπιακό μόνο του στην κορυφή της Super League στάθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ισπανός στόπερ και σκόρερ του πρώτου τέρματος του Θρύλου, εστίασε επίσης στην σημασία που έχει αποκτήσει για τους Πειραιώτες η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των στημένω φάσεων, ενώ αναφέρθηκε και στην κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του σε ολα τα μέτωπα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει».

Έχω χτυπήσει στο κεφάλι μου. Εκανα πέντε ράμματα για ενθύμιο» ήταν οι αρχικές δηλώσεις του Ισπανού στόπερ του Θρύλου, ο οποίος στην συνέχεια τόνισε:

«Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Κάποιες φορές σε χτυπάνε. Θέλω να συνεχίσω με λιγότερα χτυπήματα. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε χρόνο έχουμε προβλήματα εδώ, καθώς ο Πανιώνιος είναι μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να είσαι δυνατός, συγκεντρωμένος και απόλυτα προσεκτικός για να κερδίσεις εδώ. Σήμερα ήμασταν καλοί και καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια».

Για το ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε από δύο στημένες φάσεις:

«Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να σκοράρεις από στημένες φάσεις. Πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι στα παιχνίδια όπως το σημερινό. Είναι κάτι που δουλεύουμε συνεχώς. Πέρσι καταφέραμε να σκοράρουμε πολλές φορές από στημένες φάσεις και φέτος είναι σημαντικό να το κάνουμε ακόμα περισσότερες φορές».

Για το εάν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα αποδώσει σύντομα με το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του:

«Πιστεύω πως έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να εξελιχθούμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Προσπαθούμε πάντα να φέρνουμε στα μέτρα μας τα παιχνίδια, να κερδίζουμε και να προχωράμε».

Για το γεγονός ότι είναι ο τρίτος του χρόνος στην Ελλάδα: 

«Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Όταν ήρθα δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ η πόλη και γενικά το ποδόσφαιρο εδώ. Προσπαθώ να απολαμβάνω την κάθε στιγμή που ζω εδώ, είτε είναι προσωπική είτε ποδοσφαιρική».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button