Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σημαντική νίκη για εμάς»

cache_846x3000_analog_medium_111486_7057734

Στην αξία της εκτός έδρας επικράτησης της Αστάνα απέναντι στη Ορνταμπάσι στάθηκε ο προπονητής της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού Στάνιμιρ Στοίλοφ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Μία ανάσαα πό το να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια βρέθηκε πλέον η Αστάνα , χάρη στη σπουδσαία εκτός έδρας νίκη της επί της Ορνταμπάσι με 1-0 για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Καζακστάν.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στη φάση των ομίωλν του Europa League δείχνοντας χαρακτήρ,α πρόσθεσε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στο …σακούλι της. Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της Στάνιμιρ Στοϊλοφ:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη. Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, που είχε καταφέρει να κερδίσει έναν αριθμό αγώνων. Για εμάς ήταν δύσκολο να εγκλιματιστούμε, αφού στην Αστάνα είναι δροσερά. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά ο παίκτες δείχνουν χαρακτήρα και κερδίζουν» ήταν η αρχική επισήμανση του προπονητή της Αστάνα, για να προσθέσει αναφερόμενος στο βαρύ αγωνισιτκό πρόγραμμα της ομάδας του:

«Έχουμε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα. Κάθε τρεις ημέρες παίζουμε. Για αυτό θα δούμε πώς θα τα πάμε σχετικά με την ξεκούραση. Αυτή τη στιγμή δεν έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει. Ήταν σημαντική νίκη για εμάς και πλέον ετοιμαζόμαστε για τη Γιανγκ Μπόις. Παίζουμε σε τρία μέτωπα και η νίκη στο πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα για εμάς».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button