ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε τεντωμένη… σκακιέρα

Για τον Ολυμπιακό κάθε παιχνίδι πλέον χαρακτηρίζεται ως το κρισιμότερο της χρονιάς μέχρι το επόμενο. Και έτσι έχουν τα πράγματα απόψε, αφού η αναμέτρηση στο Περιστέρι είναι η πιο κρίσιμη για την συνέχεια του πρωταθλητή στον δεύτερο τη τάξει θεσμό της Ελλάδας.

Περιθώρια για λάθη δεν χωρούν. Το παιχνίδι απαιτεί το 100% της προσοχής κι αυτό ξεκινάει από την μονομαχία των δύο πάγκων, με τους Πορτογάλους Μπέντο και Πίντο να ρίχνουν τα πιο δυνατά χαρτιά τους στην “σκακιέρα” του Περιστερίου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από τον Ατρόμητο, διαθέτει ένα πιο ισχυρό σύνολο, ωστόσο θα χρειαστεί συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ξεχωρίζει τον πρωταθλητή από τις άλλες ομάδες είναι κατά κύριο λόγο η ψυχολογία. Τα ατυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα πρέπει να μείνουν στην άκρη και το παιχνίδι αυτό να αντιμετωπιστεί σαν μία συνέχεια του αγώνα απέναντι στην Οσμάνλισπορ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει, αφού και στο πρώτο παιχνίδι είχε σταθεί άτυχος σε πολλές φάσεις, όπως το δοκάρι του Καρντόζο, τα σουτ του Ανσαριφάρντ και του Μανθάτη και εκείνη η κεφαλιά του Ιντέγε στο τέλος του αγώνα. Παρόλα αυτά δεν κατόρθωσε να πετύχει ένα γκολ, κάτι το οποίο καλείται να το κάνει σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button