ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σε κάθε φάση το 110%»

13062177_1272984959383161_5297470166230261321_n

Το απαράμιλλο πάθος θα σπρώξει τον Ολυμπιακό στην πρώτη νίκη των τελικών των πλέι – οφ κόντρα στον ΠΑΟ, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας και να φτάσουν στην πρώτη τους σημαντική νίκη στους τελικούς των πλέι – οφ απέναντι στον ΠΑΟ φέρονται στον Ολυμπιακό!

Αυτό, ακριβώς τονίζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.στο blog του, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντα ςότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να επιδείξουν το απαιτούμενο πάθος:

«Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα σας,

Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Η μεγάλη στιγμή έφτασε για όλους εμάς. Αυτό για το οποίο παλεύαμε όλη τη σεζόν, είναι πλέον μπροστά μας. Οι τελικοί αρχίζουν και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Ξέρουμε καλά πως η σειρά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη, γι’ αυτό και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Σεβόμαστε απόλυτα τον Παναθηναϊκό και ξέρουμε πως θα πρέπει σε κάθε φάση, όχι μόνο σε κάθε ματς, αλλά σε κάθε φάση, να δίνουμε το 110% των δυνάμεων μας, να δείχνουμε συνέχεια τη θέληση μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας.

Είχα γράψει και πριν την έναρξη της σειράς με την ΑΕΚ πως το “κλειδί” σε τέτοιου είδους σειρές είναι να αντιμετωπίζεις κάθε ματς ξεχωριστά και να μην κοιτάς ούτε τι έχει προηγηθεί, αλλά ούτε και τι έχεις μπροστά σου.

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάμε, θέλουμε στο πλευρό μας τον κόσμο την ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει με τη φωνή του όπως έχει κάνει όλη τη σεζόν. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Και να είστε βέβαιοι πως εμείς όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, θα δώσουμε τα πάντα για να τον κάνουμε χαρούμενο.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button