ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε αυτό το… Ball Boy βλέπουμε (και) τα δικά μας όνειρα (pic)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μανθάτη μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη κατά τις οποίες επισήμανε ότι όταν ήταν… Ball Boy πανηγύριζε σαν τρελός τα γκολ του Ολυμπιακού ήρθαν σαν επισφράγιση των όσων έχουμε γράψει από αυτή εδώ τη σελίδα αλλά και γενικά σε όσα έχουν ειπωθεί και πιστεύονται για τον πιτσιρικά άσσο του Ολυμπιακού.

Καθένας θα ήθελε να βρισκόταν στη θέση του. Καθένας θα ήθελε να φορούσε την ερυθρόλευκη ριγωτή εμφάνιση και να έπαιζε στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό μας. Να μάτωνε για την φανέλα, να πάσχιζε, να χαιρόταν σαν μικρό παιδί και να “λύγιζε” από συγκίνηση στις μεγάλες στιγμές. Όλα αυτά έχουν ένα ονοματεπώνυμο και κύριο εκφραστή τους, τον Γιώργο Μανθάτη.

Ή αλλιώς, το προ τετραετίας Ball Boy του Ολυμπιακού που ζούσε το όνειρό του μία ανάσα μακριά από τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο το 2013 πανηγύριζε μαζί με την εξέδρα τέρμα του Σαβιόλα απέναντι στην Άντερλεχτ και που το 2017 θα πανηγύριζε μαζί με την εξέδρα ξέφρενα το δικό του πρώτο γκολ με την ερυθρόλευκη.

Αυτό το Ball Boy ήταν, είναι και θα είναι ένας από εμάς! Είναι η δική μας “αθωότητα” στην εξέδρα, η δική μας στιγμή που γινόμαστε παιδιά όταν πανηγυρίζουμε ένα κουβάρι με τους διπλανούς μας τα γκολ και κυρίως, είναι τα δικά μας όνειρα που κάναμε να παίξουμε για τον Ολυμπιακό μας στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μπορεί να μην το έχουμε καταφέρει εμείς, όμως ο Γιώργος είναι ο εκφραστής αυτού του ονείρου και στο πρόσωπό του, αυτό το “γνήσιο” ερυθρόλευκο πρόσωπο με την ερυθρόλευκη “σπίθα” που βλέπουμε σε κάθε αγώνα, μπορεί να το καταλάβει καθένας. Από τον πιο παλιό μέχρι τον πιο καινούριο.

Αυτός είναι ο Γιώργος Μανθάτης. Ένας από εμάς!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button