ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σενάρια μέχρι…επιβεβαίωσης

Με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα, και το άγχος του κόσμου να μεγαλώνει και απόλυτα δικαιολογημένα, τα νέα μεταγραφικά σενάρια  που έρχονται από το εξωτερικό κάνουν λόγο για τις περιπτώσεις των Οσκαρ Καρντόσο και  Αλεξάντερ Τετέι.

Η πληροφόρηση που έρχεται απο την Τουρκία και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές  αναφέρει ότι  τα προβλήματα που υπήρχαν και δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας  μεταξύ του Ολυμπιακού και του παίκτη ,αλλά και  της Τραμπζνοσπορ έχουν αρθεί, η χρυσή τομή βρέθηκε και ο παίκτης αναμένεται  Ελλάδα.. Μέχρι, όμως, ο Ολυμπιακός να προβεί σε επίσημη ενημέρωση, μιλάμε μόνο για φήμες.

Στο θέμα του αμυντικού χαφ ,που έχει ενσκύψει, εν αναμονή πώλησης Λούκα Μιλιβόγεβιτς, οι Αγγλοι κάνουν λόγο για τον Αλεξάντερ Τετει ,το Νορβηγό που παίζει στη Νόργουιτς και πρίν από κάποια χρόνια,πριν μετακομίσει στη Ρεν και εν συνεχεία στην αγγλική ομάδα, ο Ανδρέας Νινιάδης τον είχε προτείνει στον Ολυμπιακό  αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα. Οσο για τον Μούσα Σισοκό, σαφέστατα και είναι μία ενδαιφέρουσα,όσο και ακριβή όμως, περίπτωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button