ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Σεβαστείτε τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας”

Οσοι βρέθηκαν στο Περιστέρι, είδαν πως προχωράει η εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τον Πλατέλλα να μην αποβάλλεται και αντίθετα να παίρνει κόκκινη ο Ντα Κόστα,ενώ  ο Ατρόμητος προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ που θα το έδιναν ακόμα και οι παράγοντες του Ατρομήτου. 

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για όλα όσα έγιναν τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Εμείς δεν είμαστε Κατίνες σαν κάποιους και αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο σοβαρά. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος και έχει ομάδα με ποιότητα για να ξεπερνάει και εγκλήματα που αλλοιώνουν ένα αγώνα όπως τον αποψινό και να φτάνει στη νίκη .

Βλέπουν όλοι τι γίνεται και καταλαβαίνουν. Είδατε χθες,είδατε και σήμερα. Είναι ανθρώπινο λάθος να είναι τέσσερις παίκτες οφσάιντ μπροστά στον κο Κωστάρα και να τους αφήσει να σκοράρουν; Η εγκληματική διαιτησία του κου Αρετόπουλου είναι φυσιολογική; Πρέπει επιτέλους να σεβαστούν τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Μετά από αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό της …εξομάλυνσης,φανταζόμαστε ότι καταλαβαίνουν όλοι ότι ο υπεύθυνος της εξομάλυνσης, ο κύριος Κουτσοκούμνης θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί .Και οι Κοι Τριτσώνης και Κουκουλάκης θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα.  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button