ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σας ευχαριστώ όλους!»

Τις ολόψυχες ευχαριστίες του προς όλους όσοι έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον εκφράζοντας τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, εξωτερίκευσε ο Ματ Λοτζέσκι, μέσω των social media.

 

Η ατυχία έστησε καρτέρι στον Ματ Λοτζέσκι τον Ολυμπιακό εν προκειμένω στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης του ΣΕΦ και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ και προς στιγμήν υπήρξαν έντονοι φόβοι για τεράστια ζημιά και ρήξη αχίλλειου.

Ευτυχώς όμως για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο «Λότζο», έδειξαν ότι απέφυγε την ρήξη αχίλλειου τένοντα και αναμένεται σε λίγες εβδομάδες να επιστρέψει στα παρκέ.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας από την πρώτη κιόλας στιγμής, έδειξαν την έμπρακτη στήριξή τους προς το πρόσωπο του 31χρονου άσου, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, τη στιγμή, που αποχωρούσε από το παρκέ

Παράλληλα, ο Λοτζέσκι έλαβε πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, με τον ίδιο το Σάββατο να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Ένιωσα τόση αγάπη μετά τον τραυματισμό που είχα και ένιωσα την ανάγκη να πω ευχαριστώ σε όσους με κάλεσαν, μου έστειλαν μήνυμα ή έκαναν ένα σχόλιο και ευχήθηκαν για την υγεία μου. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια όσα ένιωσα από τους συμπαίκτες μου, το σταφ, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους οπαδούς. Μάλιστα, κάποιοι οπαδοί ήταν ακόμα και από ομάδες που είναι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Αυτή την αγάπη δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Περιμένοντας τα αποτελέσματα και προετοιμάζοντας τον εαυτό σου ψυχολογικά για έναν τραυματισμό πολύ χειρότερο, σε κάνει να σκέφτεσαι. Αλήθεια, πιστεύω ότι όλα γίνονται για έναν λόγο. Για κάποιο λόγο ήμουν τυχερός και δεν ξέρω το γιατί. Όπως και να έχει, ανυπομονώ να γυρίσω με τους συμπαίκτες μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Σας ευχαριστώ όλους! Λότζο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button