ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαν σε προπόνηση… πριν τον μεγάλο τελικό

Σαν σε προπόνηση και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός διέλυσε με 16-2 το Π. Φαλήρο στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Παπαστράτειο, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι ότι βρίσκονται σε συνεχώς ανοδική πορεία, πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση και έδειξαν έτοιμοι για τον αγώνα της Παρασκευής (30/11), στη Βουδαπέστη, κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού φάνηκε από τα πρώτα λεπτά την αναμέτρησης όταν Δερβίσης και Γενηδουνιάς πήραν γρήγορα γρήγορα τα ηνία στο σκοράρισμα και έκαναν το 5-0, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 6-1, χάρη σε γκολ του Μυλωνάκη στην λήξη του.

Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός διεύρυνε το προβάδισμα του σε 9-2, με τα γκολ των Κάκαρη, Σκουμπάκη και Γενηδουνιά που δείχνει να βρίσκεται σιγά σιγά σε εξαιρετική φόρμα.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο,με τον Δερβίση να βρίσκεται ασταμάτητα δίχτυα και να κάνει εύκολα το 13-2 και ουσιαστικά να κλειδώνει την υπόθεση νίκη.

Ο Γιώργος Δερβίσης, πρόσθεσε δυο ακόμα γκολ στο ενεργητικό του, σκοράροντας από την περιφέρεια, για το 15-2 λίγο μετά τα μισά της τελευταίας περιόδου έτσι ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου με το τελικό 16-2 και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται, στην αναμέτρηση της Παρασκευής (30/11), όπου κόντρα στη Φερεντσβάρος, ο Θρύλος διεκδικεί ένα ακόμα τρόπαιο.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα με το Π. Φάληρο ήταν ο Γιώργος Δερβίσης που πέτυχε επτά γκολ και τον ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς με τέσσερα τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 3-1, 4-0, 3-0
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Νικολαϊδης, Δερβίσης 7, Μπούσλιε, Μουρίκης, Αργυρόπουλος 1, Κάκαρης, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος
Π. Φάληρο (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαφραγκής, Βιτέλλας 1, Τοράκης, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος, Μητράκης, Αθυμαρίτης, Μοσχοβέλης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button