ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαν σε προπόνηση με φοβερή Mπάκλινγκ,

Με την Χάνα Μπάκλινγκ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο της με το ερυθρόλευκο σκουφάκι ο Ολυμπιακός επικράτησε του Εθνικού με 15-6 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός  ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και πήρε κεφάλι από τα μέσα της πρώτης περιόδου και με γκολ των Ασημάκη, Γκόφερς και Βασιλικής Πλευρίτου, προηγήθηκε με 4-1.

Ο Εθνικός  όμως δεν ήταν διατεθειμένος να τα παρατήσει τόσο εύκολα έτρεξε ένα σερί και με τις Λούδη και Μπάξτερ έφερε γρήγορα γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 4-4 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.  Όμως σε εκείνο το σημείο μίλησε η ερυθρόλευκη ψυχή και Αβραμίδου Φουντωτού και Ελευθερία Πλευρίτου αποκατέστησαν την τάξη στην πισίνα  διαμορφώνοντας το 6-4 του πρώτου ημιχρόνου.  Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες συνέχισαν να παλεύουν και μπόρεσαν και μείωσαν προσωρινά σε 8-6 χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο γρήγορα ρυθμό με αποτέλεσμα στο τέλος να φτάσει εύκολα στην νίκη με 15-6.

Κορυφαία της αναμέτρησης η Ασημάκη ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και η Γκόφερς αλλά και η Μπλακλινγκ.

Ολυμπιακός – Εθνικός 15-6 (3-1, 3-3, 7-2, 2-0)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Mπάκλινγκ, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β. 2, Γκόφερς 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Παπαναστασίου, Φουντωτού 1, Σταματοπούλου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη 1, Λιαπάκη, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚι 1, Μπάξτερ 3, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή 1, Μπενέκου, Τζούρκα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button