ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σίφουνας στην Κρήτη ο Θρύλος

Σε εύκολο απογευματινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον  ΝΟ Χανίων ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι σαν σε προπόνηση επικράτησαν με 3-9 των γηπεδούχων και συνέχισαν αήττητοι την πορεία τους και στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι στην συνέχεια όμως πάτησε γκάζι και χωρίς να απειληθεί έφτασε σε αυτή την νίκη.

Οι Πειραιώτες σε μια από τις σπάνιες στιγμές σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Βουλγαράκη να διαμορφώνει το 1-0. Η αντίδραση ήταν άμεση καθώς ο Μυλωνάκης ισοφάρισε αρχικά και στη συνέχεια ο Γούνας με δυο διαδοχικά τέρματα διαμόρφωσε το 3-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το 1ο οκτάλεπτο. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ρυθμός έπεσε στη διάρκεια της 2ης περιόδου, ο Γενηδουνιάς σκόραρε το μοναδικό τέρμα για το 4-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 3ο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός σκόραρε με τους Ομπράντοβιτς, Φουντούλη για το επιμέρους 2-0 που διαμόρφωσε στο 1-6 τον δείκτη του σκορ και έφτασε στην τελική επικράτηση με 9-3 στην τελευταία περίοδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Κάκκαρης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 2, Χαλυβόπουλος

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ: Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πετρόχειλος 1, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Αποστολάκης, Λειψάκης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button