ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι!»

2015120400611_164142538_type12905

Τη βεβαιότητά του για τον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού στους κρίσιμους αγώνες της προκριματικής φάσης του Champions League φανέρωσε ο Κώστας Τσιμίκας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Απόλυτος και κατηγορηματικός ότι ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως στο ύψος των περιστάσεων και θα είναι απόλυτα έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League παρουσιάστηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μπακ του Θρύλου, ο οποίος έχει ξεκινήσει με τις ιδανικότερεςπροοπτικές τη φετινή σεζόν, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητες των πρωταθλητών Ελλάδας, εκθειάζοντας παράλληλα τη μεθοδική δουλειά που φγγίνεται από τον Βίκτορ Σάντσεθ και τους στενούς του συνεργάτες

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Γάνδη: «Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που κάναμε αυτές τις μέρες στην προπόνηση. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε όλο και πιο καλοί».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά: «Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι, κάθε μέρα δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα τα καταφέρουμε».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Οι φιλοδοξίες μου είναι να μπω στην ομάδα του Ολυμπιακού, να παίξω και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button