ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σέντερ… Φορ-τούνης!

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό πλησιάζει στο Champions League και τον “τελικό” απέναντι στην Σπόρτινγκ, με τον Τάκη Λεμονή να έχει κατασταλάξει στον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών.

Ποιος αναμένεται να είναι αυτός;
Μα φυσικά, η επιτυχημένη συνταγή που δοκιμάστηκε τόσο στο Καμπ Νου όσο και στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ένα πλάνο που δεν περιλαμβάνει το κλασσικό σέντερ φορ αλλά το “ψευτοεννιάρι”.
Ο Τάκης Λεμονής περιμένει πίεση της Σπόρτινγκ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά στην συνέχεια θεωρεί ότι μπορεί η ομάδα να ελέγξει το ρυθμό. Στο ρόλο του “ψευτοεννιαριού” αναμένεται να ξεκινήσει ο Κώστας Φορτούνης, και η υπόλοιπη ενδεκάδα να μην διαφοροποιείται σχεδόν καθόλου από το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη.
Αν τα πράγματα γίνουν έτσι, τότε θα δούμε Προτό κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί και Κούτρη στα άκρα της άμυνας, και Μποτία με Ένγκελς στόπερ. Ρομαό – Ταχτσίδης και Οτζίτζα θα παίξουν ως τριπλέτα χαφ και οι Καρσελά – Φιγκέιρας στα φτερα. Δίχως ωστόσο να αποκλείεται να δούμε στο βασικό σχήμα τους Πάρντο και Σεμπά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button