ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάρωσε τα ρεκόρ, τέσσερα χρόνια μόνο νίκες!

Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο κάνοντας το απόλυτο και κατέρριψε το ρκόρ της ομάδας 2008-2011. Επίσης έκλεισε τέσσερα χρόνια μόνο νικών, αφού η τελευταία του ήττα του στην Α1 ήταν σαν σήμερα, 8 Μαϊου του 2013, από την Βουλιαγμένη με 5-7…

 

Όλα τα ρεκόρ που έχει μπροστά στο διάβα του βάζει  πλώρη να καταρρίψει η ομάδ απόλο του Ολυμπιακού!

Η «αρμάδα» του Θοδωρή Βλάχου πανηγύρισε το βράδυ της Δευτέρας (8/5) την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου τίτλου, διασύροντας στον τρίτο τελικό την Βουλιαγμένη με το εμφατικό 12-3 και στέφθηκε πρωταθλητής κάνοντας sweep!

Μάλιστα το επίτευγμα για τον Θρύλο είναι μοναδικό, αφού ο Θρύλος έκλεισε τις υποχρεώσεις του στην φετινή Α1, έχοντας να επιδείξει το απόλυτο νικών για τέταρτη διαδοχική χρονιά!

Ναι καλά διαβάσατε! Ο Ολυμπιακός στο πόλο Ανδρών έκλεισε τέσσερις σεζόν αήττητος, έχοντας να επιδείξει στο παλμαρέ του μόνο νίκες στην Α1.

Για να ακριβολογούμε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να γνωρίσουν την ήττα ακριβώς τέσσερα χρόνια!

Συγκεκριμένα, από τον πρώτο τελικό εκείνης της σειράς στις 8 Μαϊου του 2013, όταν και είχαν ηττηθεί στο «Παπαστράτειο» με 5-7. Έκτοτε, ο Θρύλος «απάντησε» με τρεις συνεχόμενες νίκες στους τελικούς, με τις οποίες επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πόλο. Για να ακολουθήσουν τέσσερις σεζόν μόνο με νίκες για τον Αυτοκράτορα!

Μάλιστα, η τωρινή ομάδα έχει καταρρίψει εδώ και καιρό το εκπληκτικό αήττητο σερί, που είχε  να επιδείξει η αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού των περιόδων 2008-2011!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button