ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάρωσε η Σχολή του Σικάγο


Ιδανικός ήταν ο απολογισμός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Σχολής Κ-19 του Ολυμπιακού που εδρεύει στο Σικάγο, όπως μαρτυρούν οι τέσσερις κατακτήσεις σπουδαίων τουρνουά

Ένα δείγμα του ταλέντου και της ποιότητας των παικτών που την απαρτίζουν, φανέρωσε η Σχολή κ-19 του Ολυμπιακού που εδρεύει στο Σικάγο.
Αναλυτικά:
«Το τμήμα Κ19 της σχολής στο Σικάγο μετά από μία εκπληκτική σεζόν, αφού κατέκτησε 4 σπουδαία τουρνουά (US Club NISL Illinois Cup Champions, Libertyville Cup Champions, NIKE College Showcase Champions, SLSG College Showcase Champions) δηλώνει παρών και στην τελική φάση του 17ου National Cup που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Aurora Sports Park στο Κολοράντο.

Η σχολή του Ολυμπιακού που εδρεύει στην «Πόλη των Ανέμων», θα δώσει αγώνες στις 20, 21 και 22 Ιουλίου και θα αντιμετωπίσει ομάδες από Φλόριντα, Καλιφόρνια και Μασαχουσέτη. Είναι η 2η φορά που η σχολή του Θρύλου θα παίξει σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Το 2015 με το τμήμα Κ14 είχαμε φτάσει στην κορυφή, ευχόμαστε το ίδιο και φέτος. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και το επιτελείο της σχολής μας.
Η αποστολή της σχολής του Σικάγο για τους τελικούς του National Cup απαρτίζεται από τους:

Adesina Simeon, Badertscher Shane, Cahue David, Cardenas Edgar, Contreras Ismael, Corona Adrian, Cruz Oscar, DeAvila Joshua, Guzman Ramiro, Kobus Braden, Kramer Jack , Manrique Juan Felipe, Markanich Anthony, Markanich Nicholas, Rice Christion, Sanchez Joel, Sandoval Gabe, Terrazas Jose, Vohra Ajay, Woodward Maxwell.
Head Coach: Jesus Contreras
Assistant Coach: Arnoldo Vasquez»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button