ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρίχνει αυλαία με Εθνικό

Αυλαία ρίχνει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό που την Τετάρτη στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής,αντιμετωπίζει τον Εθνικό στις 19:30, ως τυπικά φιλοξενούμενοι, με στόχο τη διεύρυνση του απόλυτα νικηφόρου σερί.

Οι ερυθρόλευκοι που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας, θέλει να πετύχει το «22Χ22» τη φετινή και να διευρύνει στις 160 νίκες το ρεκόρ των διαδοχικών νικών στο πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχο.

Μετά την αναμέτρηση με τον Εθνικό, η προσοχή του Θρύλου θα στραφεί στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/4) με αντίπαλο τη Σπαντάου στο Βερολίνο για τη 12η αγωνιστική του Champions League.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button