Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρέτσος, ο νεαρότερος αρχηγός του Θρύλου!

Ο μόλις 18 ετών κι έξι μηνών αμυντικός του Ολυμπιακού στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία παίκτης, όπου φόρεσε το περιβραχιόνιο με τα ερυθρόλευκα.

 

Κάτοχος ενός ιδιαίτερα τιμητικού ρεκόρ έγινε ο Παναγιώτης Ρέτσος στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο!

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος αμυντικός, ο οποίος έχει κερδίσει πανάξια φανέλα βασικού στο φετινό ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας στην αναμέτρηση της Τετάρτης (8/2) η οποία συνέπιπτε χρονικά με την τραγωδία της θύρας 7, φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο κι έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία παίκτης που υπήρξε αρχηγός στην ιστορία της κορυφαίας ελληνικής ομάδας!

Ο γεννημένος στις  9 Αυγούστου τυου 1998 (σ.σ. ακριβώς σε ηλικία 18,5 ετών) Παναγιώτης Ρέτσος κατέρριψε ένα απίστευτο ρεκόρ κι έγινε ο πιο νεαρός παίκτης στην ιστορία του Θρύλου, που φόρεσε το περιβραχιόνιο με τη ιερά ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα!

Αν μη τι άλλο ακόμη μία τεράστια τιμή και προσωπική  διάκριση για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος κόντρα στον Ατρόμητο κάλυψε την νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου, αγνωιζόμενος σε τέταρτη διαφορετική θέση στο διάστημα της φετινής σεζόν, μετά από αυτές του δεξιού μπακ, του αριστερού μπακ και του κεντρικού αμυντικού!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button