ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ράγισε καρδιές ο Λούκα!

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα ανέβασε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στα social media απευθυνόμενος κυρίως στον μοναδικό και συγκλονιστικό λαό του Θρύλου.

 

Την υπερηφάνειά του για το γεγονός ότι για διάστημα δυόμιση ετών υπήρξε μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο 25χρονος διεθνής Σέρβος μέσος με αφορμή την μεταγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας, πόσταρε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μέσω του οποίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για όλα όσα έζησε φορώντας την ιερή ερυθρόλευκη φανέλα!

Αναλυτικά:

«Πριν από ακριβώς 2,5 χρόνια έφθασα στον Ολυμπιακό, την τελευταία μέρα! Είχα έρθει σε μία πολύ δυνατή ομάδα και δεν περίμενα να παίξω. Είχε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά εγώ πάλευα ξανά και ξανά, για να πάρω την ευκαιρία μου. Από τότε, μέχρι την τελευταία μου ημέρα στον Ολυμπιακό, είχα όλη την υποστήριξη που χρειαζόμουν και έπαιζα διαρκώς.

Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι μέσα σε 2,5 χρόνια, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, με τόσο μεγάλη πίεση, θα γινόμουν αρχηγός και ηγέτης. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, καθώς ο κόσμος περιμένει πάντα το καλύτερο και θεωρεί δεδομένη την επιτυχία.

Πράγμα το οποίο πρέπει να κατακτήσεις, ακόμη και αν δεν είναι εύκολο. Στον Ολυμπιακό αρχίζεις κάθε παιχνίδι υποχρεωμένος να νικήσεις καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν είναι «αποδεκτή». Γεγονός που επίσης δεν είναι εύκολο.

 

Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, καθώς φόρεσα για δυόμιση χρόνια τη φανέλα και το έμβλημα στο στήθος. Παίρνω αυτή την ευκαιρία, για να θυμίσω ότι όταν είχα έρθει στην ομάδα, στην πρώτη μου συνέντευξη, είχα τονίσει ότι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση, για όσο καιρό ήμουν μέλος της.

Έτσι και έγινε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, οι οποίοι ήταν γύρω μου αυτά τα 2,5 χρόνια. Κάνατε την εμπειρία μου αυτή την πιο όμορφη. Ειδικά τους συμπαίκτες μου, όλους τους ανθρώπους στον σύλλογο, όλους τους προπονητές, με τους οποίους δούλεψα. Τη Διοίκηση του συλλόγου, αλλά και φυσικά τον Πρόεδρο.

Προσπάθησα να ανταποδώσω όλα όσα κάνατε για εμένα, μέσα από την συμπεριφορά μου, αλλά και την απόδοσή μου, σε προπονήσεις και αγώνες. Σας ευχαριστώ και πάλι.

Θα συνεχίσω να ακολουθώ την οικογένεια του Ολυμπιακού και σας εύχομαι επιτυχίες και συνεχείς κατακτήσεις πρωταθλημάτων και τίτλων.

Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να υποστηρίζει διαρκώς την ομάδα, καθώς δεν είναι εύκολο να παίζεις στον Ολυμπιακό. Αλλά και πέρα από αυτό, έχουμε μια ομάδα γεμάτη με νεαρούς παίκτες από την Ακαδημία, οι οποίοι χρειάζονται υποστήριξη περισσότερο από όλους.

Σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω σύντομα να έρθω στην Ελλάδα για ένα αγώνα και να πω από κοντά το αντίο που αρμόζει.

Χαιρετισμούς, Λούκα Μιλιβόγεβιτς»

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button