ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π. Μπέντο: “Να έχουμε συνέχεια”

bento

Πολύ ικανοποιημένος, αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Πάουλο Μπέντο μετά την νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών υπογράμμισε πως δεν άλλαξε κάτι από την διάταξη της ομάδας την Πέμπτη. Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν μία συνέχεια του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, όπου και ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή απόδοση αλλά είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αυτή η αποτελεσματικότητα που έλειψε την Πέμπτη υπήρξε σήμερα και έτσι η ομάδα ολοκλήρωσε αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει τρεις ημέρες πριν.

“Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήμασταν αποτελεσματικοί απόψε, πήραμε την νίκη και τους βαθμούς που είναι ίσως το σημαντικότερο της βραδιάς. Η αντίδραση των ποδοσφαιριστών μας ήταν θετικός παράγοντας και καθοριστικός για την νίκη, όπως και η συγκέντρωσή τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό” ξεκαθάρισε ο Πάουλο Μπέντο και συνέχισε: “Εξακολουθώ να μην πιστεύω πως η ομάδα περνούσε ή περνάει κρίση. Απλώς πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στις καλές και τις κακές στιγμές. Σήμερα ήμασταν σε πολύ καλή στιγμή και για αυτό νικήσαμε. Είμαι ευτυχής που πήραμε μία σπουδαία νίκη στο ντέρμπι, ωστόσο είναι μόνο τρεις βαθμοί και σημασία εχει να καταφέρουμε να συνεχίσουμε με καλή δουλειά για να έρθουν κι άλλα καλά αποτελέσματα”.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ερωτηθείς σχετικά με το αν μετάνιωσε για τις επιλογές του στα δύο παιχνίδια που η ομάδα ηττήθηκε:

“Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου. Αυτές λαμβάνονται με βάση την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μας αλλά και με το τι μπορεί να καταφέρει ο αντίπαλος. Είναι εύκολο να αναλύουμε μία απόφαση ειδικά μετά από ένα αποτέλεσμα, αλλά εμείς δεν αναλύουμε μόνο αυτό. Αναλύουμε την στρατηγική μας και θεωρώ πως οι αποφάσεις ήταν σωστές την εκάστοτε δεδομένη στιγμή”.

 

Σε ότι αφορά την προετοιμασία που ακολούθησε η ομάδα για το ντέρμπι:

“Δεν άλλαξε τίποτα στην προετοιμασία μας. Ήταν βάση της κατάστασης που βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές μας και δεν κάναμε κάτι διαφορετικό από ότι κάνουμε συνήθως σε όλα τα παιχνίδια. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας καθώς αποτελεί ένα δυνατό όπλο για εμάς. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά για να παίρνουμε τα αποτελέσματα”.

Τέλος, ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε και για τον Κώστα Φορτούνη:

“Έχω πίστη και θαυμασμό για το ταλέντο του. Ο Φορτούνης ξέρει τι πρέπει να κάνει και γνωρίζει πως όλοι στο σύλλογο είναι στο πλευρό του. Διαθέτει τα πάντα και μπορεί να ξαναείναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button