ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π.Μαρτίνς: Έχουμε το τρόπο μας

Με τρόπο… διπλωματικό και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μπέρνλι για τα playoffs του Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς απέφυγε να μιλήσει για την φημολογούμενη επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να εστιάζει στη ρεβάνς με την Μπέρνλι και μόνο:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου, σε αυτούς εστιάζω, με αυτούς δουλεύω», ήταν η απάντησή του στη σχετική ερώτηση.

Όσο για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι στο «Turf Moor» είπε: «Δεν είμαστε φαβορί, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα σε μια δυνατή έδρα. Τερμάτισε έβδομη στην Premier League και αυτό δείχνει την αξία της. Ήρθαμε για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη σοβαρότητα που ξέρουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στο στόχο μας».

Τέλος, σχολίασε και την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού, που θα ενισχύσουν μαζικά την προσπάθεια της ομάδας τους να υπερασπιστεί το 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ο κόσμος μάς δίνει δύναμη, προφανώς είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα και τα αποτελέσματά μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους ανταποδώσουμε την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button