ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πύργοι” με ψυχή!

Έχουν μόλις λίγους μήνες στον Ολυμπιακό, αλλά πλέον μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα πως είναι σίγουρα δύο από εμάς. Δύο εκπληκτικοί ποδοσφαιριστές που δεν “λυγίζουν” με καμία δύναμη!

Ο λόγος για τους Παπέ Αμπού Σισέ και Σίλβιο Προτό. Και σήμερα απέναντι στην Κέρκυρα όχι απλά ήταν καταπληκτικοί αλλά απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως ξέρουν που ήρθαν, αντιλήφθηκαν τι θα πει “Ολυμπιακός” και τι πρέπει να κάνουν για να τιμούν το σήμα που φορούν στο μέρος της καρδιάς.

Ο Παπέ Σισέ πέτυχε και πάλι μία γκολάρα σουτάροντας με ορμή για να ισοφαρίσει σε 1-1 ενώ πάλεψε σαν πραγματικό σκυλί του πολέμου, κυνηγώντας κάθε μπαλιά, κάθε μονομαχία, κάθε διεκδίκηση.

Από την άλλη ο Σίλβιο Προτό, δεν νιώθει ούτε από βροχές και η δίψα του για νίκες και διακρίσεις ξεπερνάει ακόμη κι εκείνες εφήβων τερματοφυλάκων. Σε μία απόκρουση σε σουτ του Ντιόγο, η κάμερα τον “συνέλαβε” να πανηγυρίζει κιόλας μετά την πολύ καλή του επέμβαση, γεγονός που επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Και η συνεννόηση που υπάρχει ανάμεσα στους δύο άσσους των πρωταθλητών φαίνεται. Όπως και το ότι συνεργάζονται άψογα. Κι όταν συμβαίνει αυτό, ο ένας σπεύδει να αποδώσει τα εύσημα στον άλλο, όπως έγινε και σήμερα.

Τεράστιοι παίκτες, τεράστιες ψυχές!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button