Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόστο στη FIFA ο Γιαννίκος!

2zlxmdza7baeeijdnz45

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέλαβε την ιδιαίτερα τιμητική θέση του διευθυντή Μελών Ομοσπονδιών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία από την ιδιαίτερα νευραλγική θέση της Διεύθυνσης Μελών Ομοσπονδιών θα προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του πλέον ο Θόδωρος Γιαννίκος!

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νομικός σύμβουλςο των πρωταθλητών Ελλάδας παραιτήθηκε της θέσης του, αλλά μεταπηδά στη FIFA και σε έναν ρόλο, τον οποίο θα ζήλευαν πολλοί.

Πρόκειται σαφέστατα για μία ιδιαίτερα σημαντική τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Ολυμπαικό γενικότερα, αφού θα αναδειχθεί σε τεράστιο βαθμό, τόος το κύρος του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου της χώρας όσο και η Ελλάδα ποδοσφαιρικά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραίτηση του Αντιπροέδρου, Θεόδωρου Γιαννίκου, από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο κ. Γιαννίκος διετέλεσε επί σειρά ετών Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εκπροσώπησε τον Σύλλογο με απόλυτη επιτυχία σε σημαντικές θέσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο ΔΣ του ECA (European Clubs Association). Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στη FIFA, όπου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση των Μελών Ομοσπονδιών (Director of Member Associations Services), με έδρα τη Ζυρίχη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button