ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόση αλητεία πια;

Βάναυση  επίθεση και χρήση χημικών έκαναν οι δυνάμεις των ΜΑΤ στους οπαδούς του Ολυμπιακού στο κέντρο του Πειραιά για … χάρη του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο του Πειραιά!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πλατεία Κοραή, όπου δυνάμεις των ΜΑΤ κινήθηκαν απειλητικά σε οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και σε … απλούς πολίτες με χημικά, κρότου λάμψης και ωμή βία!

Μετά την απόφαση των υπεύθυνων του πολυχώρου «Κremlino» να μην διεξαχθεί στο μαγαζί η εκδήλωση, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά ανακοίνωσε την αλλαγή του χώρου εκδήλωσης – συζήτησης με θέμα «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια». Αποφασίστηκε, μάλιστα, να μεταφερθεί η εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Θεοξενία».

Μόλις οι οπαδοί του Ολυμπιακού πληροφορήθηκαν την αλλαγή
μετακινήθηκαν προς την οδό Καραολή Δημητρίου και «Θεοξενία», όπου ήδη είχαν παραταχθεί αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες αποδείχθηκε ότι είχαν σαφή εντολή να μην επιτρέψουν τη συγκέντρωση και να κάνουν την… απαραίτητη χρήση βίας, για να απομακρύνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ξαφνικά, οι δυνάμεις των ΜΑΤ και χωρίς να τους προκαλέσει, θεώρησαν .. σωστό να επιτεθούν με κλομπ και χημικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ένας οπαδός του Ολυμπιακού και να ξεκινήσουν μεγάλης έντασης και έκτασης επεισόδια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δια της βίας προσπάθησαν να οδηγήσουν τους φίλους των Πειραιωτών ξανά προς την Πλατεία Κοραή, απομακρύνοντάς τους από το σημείο όπου πρόκειται να μιλήσει ο Υπουργός Οικονομικών. Χωρίς, ωστόσο, να καταφέρουν να «σπάσουν» τη συγκέντρωση, η οποία όσο περνάει η ώρα τόσο μεγαλώνει, καθώς ολοένα και περισσότεροι οπαδοί των Πειραιωτών συρρέουν στον χώρο έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button