REDΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Πόνεσε τα αυτιά μας και μετά… πόνεσε!

Πληρώσαμε κρατική τηλεόραση για αυτό το μήνα; Αν όχι τότε να δώσουμε και κάτι παραπάνω για τον πόνο όλων εκείνων των αυτιών που πραγματικά αν δεν σκέφτονταν τα λεφτά που έκανε η τηλεόραση θα έδιναν εντολή στα… χέρια να την σπάσουν!

Γιατί το λέμε αυτό; Μα φυσικά γιατί τον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ  Ολυμπιακού
Όσοι δεν ακούσατε αυτή τη περιγραφή, σας ζηλεύουμε! Όσοι όμως την ακούσατε, συμπάσχουμε. Γιατί εκτός των άλλων, ο σχολιαστής μιλόυσε σε πρώτο πληθυντικό όταν αναφερόταν στον ΠΑΟΚ. Επίσης, μόνο που δεν πανηγύριζε σε κάθε πόντο του Δικεφάλου, και φανταζόμαστε πως πολύ θα “κρατήθηκε” για να μην το κάνει. Για τους τύπους βρε αδερφέ!
Επίσης φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν είχε καμία ιδέα με το άθλημα, αφού δεν γνώριζε να περιγράψει ούτε καν τα… βασικά!

Για να μην πούμε για αυτό το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ! Το μάθαμε απ’εξω κι ανακατωτά αφού μας το είπε τουλάχιστον τρεις φορές. ΟΚ το εμπεδώσαμε. Παρεπιπτόντως, ευχαριστούμε για τα ταπεινά 5…. μιλισεκόντ που “μάθαμε” ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε την περασμένη βδομάδα στην Μπούρσα και παίζει αυτή τη Τετάρτη!

Μας μίλησαν και οι δύο σπορτκάστερς για ρεκόρ της ομάδας του ΠΑΟΚ σε κόσμο στο γήπεδο! Ας θυμήσουμε ότι όταν ο Ολυμπιακός κατακτούσε τα δύο του Ευρωπαϊκά, γέμιζε ένα ολόκληρο ΣΕΦ. Κι αν γινόταν θα γέμιζε… πέντε ΣΕΦ. Χρονιές βέβαια που ο ΠΑΟΚ ούτε καν γνώριζε τι σήμαινε βόλεϊ και κανείς δεν το παρακολουθούσε!!
Πονέσανε τα αυτιά μας, αλλά μετά τους “πόνεσε” ο Θρύλος!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button