ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο χατ-τρικ του Χασάν με τα «ερυθρόλευκα»

Το «παρθενικό» του χατ-τρικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού πανηγύρισε ο MVP Αχμέντ Χασάν κόντρα στον ΟΦΗ

 

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου διμήνου συνεχίζει απτόητος ο Αχμέντ Χασάν αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς του,.

Ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός είναι εμφανές ότι πλέον έχει αρχίσει να απελευθερώνεται όλο ακι περισσότερο και να συνεργάζεται άψογα τόσο με τον Κώστα Φορτούνη, όσο και με τους έτερους συμπαίκτες του και διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη παραγωγική διαδικασία και τη δημιουργία φάσεων για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Χασάν απέναντι στον ΟΦΗ πέτυχε το «παρθενικό» χατ-τρικ από την ημέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό και έφτασε αισίως τα 7 γκολ στην Super League.

Στοιχείο το οποίο του χάρισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με την κρητική ομάδα..

Μάλιστα, ο 26χρονος διεθνής φορ έγινε ο δεύτερος παίκτης των Πειραιωτών που φτάνει σε αυτό το κατόρθωμα στην εφετινή Super League, μετά τον Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε πανηγυρίσει το πρώτο χατ-τρικ με τη φανέλα του Θρύλου στο εμφατικό 4-0 επί της ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πολύ σημαντική παράμετρος για τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο για τον Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί το διαρκές φορμάρισμα του Αχμέντ Χασάν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button