Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτο ευρωπαϊκό γκολ για τον Καμπιάσο τέσσερα χρόνια μετά!

1370172

Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πανηγύρισε ο Αργεντινός άσος κόντρα στην Γιανγκ Μπόις.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδιαίτερο και ξεχωριστό ήταν για τον Εστέμπαν Καμπιάσο το γκολ, που πέτυχε στην Βέρνη απέναντι στην Γιανγκ Μπόις και το οποίο στάθηκε υπεραρκετό για τον Ολυμπιακό να του χαρίσει τη σπουδαία νίκη (0-1), με την οποία τέθηκε επικεφαλής με το .. καλησπέρα στον όμιλό του

Ο πολύπειρος άσος των πρωταθλητών Ελλάδας και κάτοχος ενός Champions League  με τη φανέλα της Ίντερ το 2010, συνδέθηκε για πρώτη φορά με τα αντίπαλα δίχτυα σε ματς ευρωπαίκής διοργάνωσης, μετά από διάστημα τεσσάρων ετών.

Η προηγούμενη φορά, όπου ο Καμπιάσο είχε σκοράρει σε ματς ευρωπαίκής διοργάνωσης μας φέρνει στις 23 Αυγούστου του 2012 στην νίκη της Ίντερ με 2-0 επί της Βασλούι.

Μπορεί να πέρασνα τέσσερα χρόνια, ωστόσο, το γκολ που πε΄τυχε σητν Βέρνη ο Αργντινός παικταράς του Θρύλου ίσως αποδειχθεί αρκετά καθοριστικό όχι μόνο για την πρόκριση στους «32» του Europa League, αλλά ακόμη και για την κατάληψη της πρωτιάς του ομίλου του!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button