ΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτοι στην κωλοτούμπα

download (1)Τέτοιες κωλοτούμπες ούτε ο μετρ του είδους Ιωάννης Μελισσανίδης. Δεν θα κατέβαιναν λέει οι Παναθηναϊκοί στο παιχνίδι  του ΣΕΦ γιατί και καλά αδικήθηκαν . Ναι μωρέ..Η πιο ευνοημένη ομάδα πειράχτηκε και δεν θα κατέβαινε. Μετά, λεει, θα κάνανε ένσταση..

Ο λόγος; Οτι τα βήματα του Σπανούλη- που δεν  σφυρίχτηκαν επειδή και καλά το ήθελαν κάποιοι – αλλοίωσαν το αποτέλεσμα . Μία τέτοια ένσταση, αν γινόταν, θα ήταν απλά για γέλια..Το έμαθαν λοιπόν στον Παναθηναϊκό ότι δεν ευσταθούσε κάτι τέτοιο και έβγαλαν μία ανακοίνωση με την οποία γελάνε και οι ίδιοι τους οι οπαδοί.

Μετά βγήκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και είπε ότι ο Σπανούλης έβρισε. Αλήθεια, για να ακούσει ο  κύριος Θανάσης  τον kill bill  να βρίζει, θα έπρεπε  να έχει απίστευτες ικανότητες ακοής και  βέβαια να είχε πει κάτι ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Που πρόλαβε τώρα να πεί κάτι ο Σπανούλαρος που μόλις παστέλωσε έφυγε τρέχοντας αφήνονταςμ ε ανοικτό το στόμα τον παράγοντας του Παναθηναϊκού  είναι πραγματικά ένα καλό ερώτημα.

Στα σοβαρά τώρα. Είναι προφανές ότι η “Πράσινη” ΚΑΕ προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα  γιατί απλά δεν περίμεναν  ότι ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε.. Τους έκατσε βαρύ το πεπονάκι.. Είπαμε όμως και γράφτηκε και απο εδώ και άπο άλλα σάιτ. Εμείς τη δουλειά μας και η ομάδα να παίξει σοβαρά- με μυαλό και όπως πρέπει για το Πρωτάθλημα…

Ο Redaristas

Σχετικά Άρθρα

Back to top button