ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη ήττα για τους Νέους

1459587

Στην πρώτη τους ήττα με θύτη τον Ηρακλή με 2-0 υποχρεώθηκαν οι Πρωταθλητές Ελλάδας Νέοι του Ολυμπιακού σε εξ’ αναβολής παιχνίδι.

Στην «παρθενική» τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, το οποίο και κατέκτησαν με εμφατικό τρόπο, υποχρεώθηκαν την Τετάρτη οι Νέοι του Ολυμπιακού, χάνοντας με 2-0 από τον Ηρακλή σε εξ’ αναβολής ματς της 25ης αγωνιστικής στην Μίκρα.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα οι οποίοι έχουν πλέον σε 29 παιχνίδια, 25 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα και απομένει για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους ο αγώνας της Κυριακής (15/5, 12:00) με τον Ηρακλή στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έχοντας 29 αγώνες έχει συγκεντρώσει 78 βαθμούς έναντι 65 του ΠΑΟΚ που είναι στη 2η θέση.

Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 4′ με πλασέ του Αμαραντίδη έπειτα από ασίστ του Μπικιάρη ενώ διπλασίασε τα τέρματα του στο 7′ με πλασέ του Δούμτσιου. Ο Ολυμπιακός πίεσε κυρίως στο 2ο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ηλιάδης, Αβραμίδης, Παναγιωτίδης, Κασαπίδης, Καλφούντζος, Ρότα, Βλαχόπουλος, Δούμτσιος, Αμαραντίδης, Μεζίνι, Μπικιάρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Μπέτσας (46′ Μεγαρίτης), Θυμιάνος, Βατουσιάδης, Πανάγου, Λάμπρου, Βρουσάι, Κηπουρός, Τσιλίκης (46′ Μανθάτης), Βάρκας, Κουγιός (46′ Ανδρούτσος).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button